5 O’Street – expozitie de fotografie de strada semnata PhotoTeam

expo phototeam

Grupul de fotografie PhotoTeam vă propune o întâlnire cu strada prin intermediul imaginilor prezente în expoziția aniversară “ 5 O’Street ”, organizată în cadrul Bucharest Photo Week.

Expoziția sărbătorește cei 5 ani de la înființarea grupului print-o suită de fotografii ale membrilor fondatori, precum și ale membrilor care s-au alăturat grupului în perioada 2011-2016.

Expun: Dan Moruzan , Cornel Hlupina, Mirela Momanu, Eli Driu, Oliver Merce, Patricia Hilbert, Denis Malciu, Florin Stanca, Zorislav Stojanović, Sorin Suciu și Lucian Zamfir.

Tema expoziției fiind desigur intâlnirea cu strada, cadrele prezente surprind și prezintă în diverse abordări ceea ce se întâmplă pe scena strazii: de la cadre în tonalitate clasică, minimaliste sau complexe, până la surprinderea momentelor decisive sau ambigue ale străzii, cu mesaj direct sau prin abstractizarea elementelor banale.

Vernisajul inaugurează expoziția în data de 26 septembrie 2016, ora 19:00, în spațiul expozițional de la Education Point – Str. Mendeleev nr. 7-15, Sector 1, București – unde lucrările vor fi prezente pe simeze în perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2016.

Selecții din cadrul expoziției:

bucharest photo week

(c) Dan Moruzan

fotografie de strada

(c) Denis Malciu

fotografie de strada

(c) Eli Driu

fotografie de strada

(c) Florin Stanca

bucharest photo week

(c) Lucian Zamfir

fotografie de strada

(c) Mirela Momanu

fotografie de strada

(c) Oliver Merce

fotografie de strada

(c) Patricia Hilbert

bucharest Photo Week

(c) Sorin Suciu

bucharest photo week

(c) Zorislav Stojanović

Puteți urmări activitatea grupului și cele mai bune imagini din galeriile lunare propuse de membrii PhotoTeam pe site-ul echipei: www.phototeam.ro

Vă așteptăm cu drag!

Post Tagged with , ,

One Response so far.

  1. […] a fost prezentată pentru prima dată în cadrul festivalului Bucharest Photo Week, anul trecut, în București, la Education […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *