Realitati Alternative – un atelier de fotografie de strada cu Mirela Momanu si Eli Driu

fotografia de strada

Sambata, 1 octombrie, incepand cu ora 11, va invitam la un atelier si o tura foto de strada, alaturi de Mirela Momanu si Eli Driu.

20 de locuri disponibile

Inscrieri* aici: https://goo.gl/forms/ygEUPx21OOnmC1ur2

*Confirmarea locului se va face incepand cu data de 15 septembrie

Vi s-a intamplat vreodata sa iesiti la fotografiat pe strada, dar nu singuri? Sa descoperiti strazile alaturi de un coleg pasionat si el de fotografia de strada? Iar la sfarsitul zile sa constatati ca, in ciuda faptului ca ati pasit pe aceleasi strazi, ati vazut aceleasi momente si personaje, ati citit aceleasi povesti ale strazii… cartile voastre au coperti diferite?

De ce are fotografia de strada atat de multe variante si abordari, parca imagini ale unui caleidoscop de realitati paralele, existand in acelasi timp?

In cadrul Bucharest Photo Week, Mirela Momanu si Eli Driu va invita sa incercati a descoperi aceste “realitati paralele” ale fotografiei de strada, intr-un workshop care va propune o competitie intre fotografia clasica si cea intuitiva, intre minimalism si cadre complexe, intre color si alb negru, intre mesaje si impact, intre imagini unice si imagini in proiecte si teme, intre standard si creativ!

Partea teoretica o vom aborda la Studio F64 (Str. Bucovina 2B, sector 3, Bucuresti/vis-a-vis de Arena Nationala), urmand ca apoi sa ne plimbam pe strazile din Bucuresti, la fotografiat.

Va propunem sa treceti dincolo de cadrele usoare, turistice, de a surprinde viata si expresiile oamenilor, de a anticipa momentele favorabile care pot sa apara, de a indentifica elementele vizuale ale strazii ce pot fi folosite in compozitie, de a experimenta diverse unghiuri si perspective,  de a va apropia de oameni dincolo de limita auto impusa, de a va juca cu lumina si umbra, de a ingheta miscarea sau de a cauta “stafii”, de a gasi impreuna locuri diferite si oameni interesanti!

Veti fi surprinsi sa aflati ca puteti incerca toate aceste variante si alternative ale strazii, in dorinta de a va gasi un stil sau dimpotriva de a aborda divers fotografia de strada, si de a avea curaj sa incercati ceva nou, inafara zonei de comfort!

 

Post Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *