Despre proiectul fotografic, cu Dan Besliu

atelier proiecte fotografice

De cele mai multe ori fotografiem fara sa avem un plan. Gasim subiect dupa subiect si le inregistram in speranta ca la un moment dat ne vor fi de folos acele imagini. Cele mai multe dintre ele zac insa in foldere obscure sau pe harduri pe care nu ne uitam ani la rand. O risipa uriasa de resurse de timp, bani, uzura de echipamente fotografice si nervi care nu aduce nici un progres pentru fotograf.

De aceea va propunem sa discutam la acest atelier despre proiectul fotografic, despre finalizarea si concretizarea eforturilor oricarui fotograf.

25 de locuri disponibile

Inscrierile s-au incheiat.

Un proiect fotografic. Ce este, cum se construieste, cum se finanteaza, cum se realizeaza, cum se promoveaza, cum se expune. De ce sa lucrezi cu un plan, de ce sa ai tot timpul mai multe proiecte in lucru, cum sa gestionezi proiecte fotografice pe termen scurt, mediu si lung, cate resurse sa aloci unui proiect, cum sa faci rost de suport pentru proiectele tale sunt doar cateva intrebari la care vom incerca sa raspundem la aceasta intalnire.

Mai mult, de miercuri pana duminica puteti lucra la un proiect fotografic si aveti sansa sa castigati un workshop de compozitie SFF.

Daca aveti deja cateva proiecte fotografice la care lucrati sau pe care le-ati finalizat va asteptam cu ele pe stick, hdd extern sau in print.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *