Gabriel Amza – Lansarea cartii “ION” si atelier de fotografie documentara

gabriel-amza-event-cover

Joi, 29 Septembrie @Allkimik (Calea Victoriei 16-20, etaj 3), ora 18:00

Inscrieri: https://goo.gl/forms/oZO0fcmkfCXc6VDB3


Lansare cartii foto “ION”

28 de fotografii intr-un singur print de peste 7m. Handmade binding. Editie de 111. Expozitie a proiectului “Ion” – “Ion duce o viata linistita si departe de nebuniile orasului. In Muntii Sureanu, alaturi de parintii lui si animalele lor. Acum, recent, si dupa terminarea proiectului, si-a gasit si o sotie. Satul lor este o serie de case aruncate pe dealurile si muntii din imprejurime. Cu un telefon povesteste pe facebook cu bacitele de pe celalalt deal, pana unde nu se poate urla. Ion pleaca rareori la sat sau la oras, cand are de umblat pentru acte. Nu ar putea trai la oras. ”As muri fara animale, abia pot sa dorm in pat”, mi-a zis intr-o seara, in timp ce isi lua patura de pe pat si o trantea pe jos. Totusi, a invatat sa cante la saxofon, fluier si acordeon de la tatal lui, si amandoi de la televizor. Ion exista intr-o lume ascunsa si tacuta, plina de trairi, o lume a lupilor, si a oilor, o lume a umbrelor plimbatoare de pe muntii din jur.”


Fotografie > Concept > Proiect

O discutie despre proiecte fotografice cu Gabriel Amza. Despre arta si fotojurnalism. Despre rolul fotografiei in societate si rolul fotografului in propria-i munca. Despre cum sa gandesti ca un fotograf cand lucrezi la un proiect.

Gabriel Amza este un fotograf Roman cu un Masterat de la Mid Sweden University in Fotojurnalism. El lucreaza in general la proiecte de lunga durata de fotografie documentara cu subiecte variate.

Gabriel Amza Ion v1-6 Gabriel Amza Ion v1-7 Gabriel Amza Ion v1-12 Gabriel Amza Ion v1-15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *