Italia : 4 în 6, cu Cristina Țintă și Cosmin Gârleșteanu

Italia

Te invităm într-o călătorie fotografică aparte, pe străzile a patru orașe italiene: Bologna, Burano, Venetia si Ferrara, alături de Cristina Țintă și Cosmin Gârleșteanu.

6 zile de colindat în lung și în lat… Istorie, romantism, piețe pline de localnici-dar și de turiști, arcade, arome ademenitoare la orice pas, culoare, alei înguste cu rufe la uscat, turnuri, autobuze pe apă, după-amiezi cu soare, sau zile cu ploaie.

Despre toate și mai mult, povestim la F64!

40 de locuri disponibile.

Pentru înscrieri, detalii AICI.


Despre fotografi:

Cristina Ţintă s-a născut la 28 februarie 1984, în Târgovişte. A urmat Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, însă pasiunea pentru fotografie a făcut-o să se apropie tot mai mult de acest domeniu. A fost redactorul şef al revistei online de fotografie FOTO4all. De asemenea, a coordonat o serie de ebook-uri despre fotografie. A publicat fotografii şi articole în revistele din România şi nu numai, tipărite sau doar online. A participat la numeroase expoziţii personale sau de grup, atât în ţară cât şi în străinătate, cea mai recentă anul acesta, în SUA (Essex). Din 2014 este şi co-fondator şi membru în
echipa de organizare a Bucharest Photo Week, festivalul de fotografie din Bucureşti.

Mai multe fotografii de-ale Cristinei găsiţi aici.

Cosmin Gârleșteanu s-a născut la 25 august 1984, în București. A urmat Academia de Studii Economice – Facultatea de Contabilitate, dar pasiunea pentru muzică l-a purtat către un alt tip de job, în radio. În prezent, lucrează ca editor de știri pentru o televiziune. Fotografia a fost mereu printre pasiunile sale, primând sentimenntul de libertate pe care i-l dă, înainte de orice altceva. A participat la numeroase expoziţii de fotografie de grup, atât în ţară cât şi în străinătate, cea mai recentă anul acesta, în cadrul festivalului Photo Romania de la Cluj(expoziția Street Visions).

Mai multe fotografii de-ale lui Cosmin găsiţi aici.

One Response so far.

  1. […] invităm într-o călătorie fotografică aparte, pe străzile a patru orașe italiene: Bologna, Burano, Venetia și Ferrara, alături de Cristina […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *