Culoarea în fotografie, cu Dragoș Radu Dumitrescu

afis-drdVă invităm la o prezentare despre culoarea în fotografie, ce va fi susținută de Dragoș Dumitrescu.

“Vom discuta împreună despre expresivitatea și despre percepția culorii în fotografie și artele vizuale. Vom aborda această percepție dintr-o perspectivă a interiorității noastre, despre o necesară instrumentare estetică având în vedere sensibilizarea față de interpretare și variație.” spune Dragoș.

Prezentarea va avea loc pe 16 septembrie 2017, ora 18:30 la Gallery Cafe (Strada Leonida, 9-11).

La sfârșitul discuției Svilen Nachev, va face o scurtă introducere a grupului de fotografie BULB (București Urban – Liga fotografilor din Balcani) care se axează pe fotografia de expresie și cea de stradă. Mediul urban predominând, fără să evite însă, zone rurale interesante.

Grupul fotografic s-a înființat la finalul anului 2014, în urma invitației lui Michail Moscholios către 6 fotografi din București (Gabi Costea, Rafael Ianoș, Octavian Cucolea, Corneliu Sarion, Ioannis Stamatogiannis și Adrian Andrunachi).

Până-n prezent BULB și-a extins activitățile printr-o căutare și evaluare continuă de portofolii sau  organizând diverse expoziții și evenimente menite să reunească fotografi cu o abordare comună a imaginii.

Despre toate acestea și despre culoarea în fotografie, veți afla mai multe pe 16 septembrie la Gallery!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *