Bucharest Photo Week se termină cu “PHOTO Garage Sale”

photo-garage-saleDupă cum bine știți, duminică, 17 septembrie 2017 va fi evenimentul oficial de încheiere a Bucharest Photo Week, la Gallery (str. Leonida nr 9-11), ce va avea loc pe tot parcursul zilei. În acest sens, pentru a finaliza o ediție de festival fotografic cum se cuvine, ziua de duminică va fi alocată unui garage sale fotografic.

Fă-ți cadou un print fotografic cu autograf de la un fotograf consacrat. Un print personalizat, pentru care n-ai nevoie de un întreg perete și de o ramă scumpă. Un print pe care-l poți lua ușor cu tine când te muți. Un print mic, la un preț mic (între 25 și 150RON), dar neprețuit. Un posibil cadou unicat pentru cineva drag.

De la Instaprint-uri sau polaroide și până la printuri A3, fotografi consacrați din România își scot din sertare, la lumină, amintirile sub semnătură.

Printuri mici de la fotografi buni: Andreea Retinschi, Cornel Lazia, Vlad Eftenie, Paul Aioanei, Cristian Oprescu, Radu Bădoiu, Delia Hermann, Sorin Vidis, Cristina Țintă, Popescu Mario-Cezar, Dragoș Radu Dumitrescu, Eli Driu, Mirela Momanu, Ioannis Stamatogiannis, Irina Gache, Alexandra Crisbășan, Marius Petrescu, Cosmin Someșan, Cosmin Gârleșteanu, Dana Dociu, Cristian Crisbășan, Adrian Oianu, Sorin Bejenaru, Dan Ștefan Andrei, Dragoș Cristescu, Andreea Tănase  și mulți alții.

Te așteptăm la un shopping de fotografie, discuții informale cu autorii, muzică bună, socializare și amintiri de neuitat. În curte la Gallery, sub vița de vie, sâmbătă 16 septembrie, de la ora 18.00 și duminică 17 septembrie, de la ora 10.00 până seara.

Prețuri între 25 și 150 RON.

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *