FAQ Art: Andreea Retinschi și Cristian Crisbășan: “Personaj, nu model”

Va invităm la o sesiune FAQ art în cadrul Bucharest Photo Week, cu Andreea Retinschi și Cristian Crisbășan: “Personaj, nu model”.

14 septembrie 2017, ora 19:00 la Gallery Cafe (Strada Leonida, 9-11).

Discuția deschisă cu publicul va avea loc între fotograful Andreea Retinschi în dialog cu Cristian Crisbășan.

“Cred că în imagine trebuie să fie un personaj, nu un model”, scrie Andreea pe website-ul ei, delirium.ro.

Cei doi creatori vor discuta liber despre: creație, fotografie, viață, oameni, imagine, imaginație și despre Andreea Restinschi, omul, femeia, creatorul și personajul.

Și dacă aveți întrebări pentru ea veți avea ocazia să i le adresați direct.

Despre Andreea Retinschi

(c) Andreea Retinschi

(c) Andreea Retinschi

Andreea Retinschi a studiat comunicare media și fotografia la Universitatea Guelph Humber din Toronto.

Acum creează imagini de basm în pastel pentru sine și pentru a adăuga culoare peste oamenii care se simt colorați doar în gri, în diverse perioade. Portret, fashion sau glamour nu descriu întrutotul imaginile Andreei, mai ales de când a început să abordeze și fotojurnalismul.

În fiecare zi i se pare că fotografiază de mai puțin timp, ca și cum s-ar reîntoarce la un alt început care să-i dea un avânt în evoluția sa ca fotograf.

Cu timpul și-a dat seama că nu și-ar putea imagina viața fără fotografie. Aceasta “s-a întâmplat”, a ales-o și astfel i-a conturat traseul, fiindcă așa trebuia să fie.

Despre Cristian Crisbășan

(c) Cristian Crisbășan

(c) Cristian Crisbășan

Cristian Crisbășan a studiat artele și a terminat Școala BBC, începându-și cariera ca jurnalist. A fost director editorial la Playboy, Madame Figaro și guest-photographer la High Life, iar începând cu anul 2005, a apărut în diverse publicații: New Age Publications, digital_sessions DAAB, TASCHEN, Decât o revistă, Sun Time etc. Este lector al workshopului de fotografie nud din cadrul festivalului de arte vizuale Vama sub lumini de Oscar și a avut expoziții atât în țară cât și în străinătate, pe genuri fotografice multiple.

Vă așteptăm pe 14 septembrie, ora 19:00 la Galley!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *